Ez a nap legjobb évnyitó beszéde – Csak 18 éven felülieknek!

Forrás: index
Szerző: Földes András (Gács Tamás)
Megjelenés: 2014. szeptember 1.

Az iskolapadból majd 20 éve távozott reklámfilmes barátunk Facebookján tette közzé ihletett gondolatait az iskolakezdésről. A jeles napról, amikor kicsik, és kicsit nagyobbak néznek tágra nyílt szemmel tanárukra, hogy együtt kezdjék el a Tudás Birodalmába vezető kalandot. Olvassák szeretettel. Egy helyen sajnos cenzúráznunk kellett.

Kedves Gyerekek!

Mély fájdalommal és megrendüléssel vettem tudomásul, hogy ma ismét elkezdődött nektek az iskola. Együttérzésem határtalan!

Szerencsére én már nem járok iskolába és húsz év intenzív iskolába járás után teljes biztonsággal kijelenthetem, hogy ebből max négy évnek volt értelme a többi idő szűklátókörű, rosszindulatú tanárok gyűrűjében telt akik nyomorult és megkeseredett életüket próbálták rajtam megtorolni.

Kérlek benneteket legyetek okosak, ne hallgassatok a sok együgyű senkiházira! Lógjatok a kedves, okos barátaitokkal, csináljatok értelmes és vidám programokat napközben együtt, mert egymásra egy életen át számíthattok, míg ezek a nyomorult disznók semmit sem adnak csak elvesznek!

Senki nem emlékszik már arra mi az a kovalens kötés, de egy titkos hétfő reggeli berúgás örökre összeköt majd titeket.

Te aki most az igazgató beszéde alatt a mobilodon éppen a facebookot olvasod, fogd meg a melletted álló kezét és lassan menjetek [CENZÚRA].

Az élet túl rövid ahhoz, hogy idiótákkal töltsétek!

A sorokat Gács Tamás szíves engedelmével közöltük. Az operatőr forgatta többek közt az Index 10 éves ünnepi halálmetál-klipjét. Mindenki döntse el, hogy ezzel a mentalitással sokra vitte, vagy inkább csak ennyire.

egyéb

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>